Stromboli med skinke, jalapenos, rød peber, ananas og rucola

Stromboli med skinke, jalapenos, rød peber, ananas og rucola

Stromboli med skinke, jalapenos, rød peber, ananas og rucola

Stromboli med skinke, jalapenos, rød peber, ananas og rucola

4 personer

Ingredienser:

1 rulle færdig pizzadej
1 dåse tomat koncentrat
1 tsk knust chili i olie (kan undlades)
2 pakker skinkestrimler
½ rød hakket peberfrugt
4 skiver ananas i tern
2 spsk finthakket jalapenos
1 pose revet mozzarella
Salt og oregano

Olivenolie til pensling

Friskhakket rucola

 

Fremgangsmåde:

Bland tomat koncentrat og den knuste chili i olie. Smør pizzabunden med blandingen.

Fordel skinkestrimler, rød peber, ananas og jalapenos ud på pizzabunden og drys med lidt salt og oregano. Kom mozzarella på til sidst.

Rul herefter strombolien sammen på langs og fold enderne ind. Pensl den med olivenolie og drys med lidt oregano.

Forvarm airfryeren til 180 grader. Læg strombolien i airfryerkurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden. Form den som et U, så den kan være der. Giv 10 minutter og vend strombolien og giv den 5 minutter mere.

Skær strombolien ud i skiver af 2 centimeter og server med hakket rucola drysset ud over

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *