Quesadillas med skært oksekød, champignon, spinat og rød peber

Quesadillas med skært oksekød, champignon, spinat og rød peber

Quesadillas med skært oksekød, champignon, spinat og rød peber

Quesadillas med skært oksekød, champignon, spinat og rød peber

4 personer

Ingredienser:

500 gram rest af oksekød i strimler eller fra oksesteg fra dagen i forvejen
200 gram frisk baby spinat
350 gram champignon
1 stor rød peber
Hvidløg
Evt. frisk chili eller chili krydderi
Olivenolie
Salt og peber
175 gram revet mozzarella

4 små tortillas

Salsa og guacamole

Fremgangsmåde:

Skyl spinaten og pres vandet fra. Rens og skær champignonerne i skiver. Skær den røde peberfrugt i små tern. Skær kødet ud i tern.

Kom lidt olie i en ovnfast skål eller beholder, der passer ned i din airfryer – eller kom lidt olie i din airfryer bagepande.

Tilsæt champignonerne og start fra kold airfryer med 6 minutter ved 180 grader. Rør et par gange undervejs. Tilsæt herefter hvidløg, rød peberfrugt og evt. chili. Giv yderligere 4 minutter.

Rør spinaten godt rundt i grøntsagerne og giv 5 minutter. Rør flere gange undervejs.

Tilsæt oksekødet og krydr med salt og peber og giv 3 minutter mere.

Fordel oksekød og grøntsager på de 4 tortillas. Drys med mozzarella ost.

Fold tortillaerne på midten og kom 2 styk ad gangen i airfryer bagepande eller airfryer kurv med bagepapir. Brug evt. en rack, så ikke den øverste tortilla halvdel bliver løftet op og suget op i varmelegemet. Giv 4 minutter ved 180 grader. Tilbered resten af tortillaerne på samme måde.

Skær hver tortilla over og server med lidt salsa og guacamole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *