Quesadillas med skært oksekød, champignon, spinat og rød peber
4 personer
Ingredienser:
500 gram rest af oksekød i strimler eller fra oksesteg fra dagen i forvejen
200 gram frisk baby spinat
350 gram champignon
1 stor rød peber
Hvidløg
Evt. frisk chili eller chili krydderi
Olivenolie
Salt og peber
175 gram revet mozzarella
4 små tortillas
Salsa og guacamole
Fremgangsmåde:
Skyl spinaten og pres vandet fra. Rens og skær champignonerne i skiver. Skær den røde peberfrugt i små tern. Skær kødet ud i tern.
Kom lidt olie i en ovnfast skål eller beholder, der passer ned i din airfryer – eller kom lidt olie i din airfryer bagepande.
Tilsæt champignonerne og start fra kold airfryer med 6 minutter ved 180 grader. Rør et par gange undervejs. Tilsæt herefter hvidløg, rød peberfrugt og evt. chili. Giv yderligere 4 minutter.
Rør spinaten godt rundt i grøntsagerne og giv 5 minutter. Rør flere gange undervejs.
Tilsæt oksekødet og krydr med salt og peber og giv 3 minutter mere.
Fordel oksekød og grøntsager på de 4 tortillas. Drys med mozzarella ost.
Fold tortillaerne på midten og kom 2 styk ad gangen i airfryer bagepande eller airfryer kurv med bagepapir. Brug evt. en rack, så ikke den øverste tortilla halvdel bliver løftet op og suget op i varmelegemet. Giv 4 minutter ved 180 grader. Tilbered resten af tortillaerne på samme måde.
Skær hver tortilla over og server med lidt salsa og guacamole