Popcorn kylling

Popcorn kylling

Popcorn kylling

Popcorn kylling

2 – 4 personer

Ingredienser:

500 gram kyllingebryst
2 1/2 dl kærnemælk
200 gram cornflakes
1/2 tsk salt
1 spsk smeltet smør
Hakket persille

Fremgangsmåde:

Skær kyllingebrysterne ud i små tern på ca 2 – 3 cm. Kom dem i en skål og hæld kærnemælken over. Sæt i køleskab og lad dem marinere i 1 – 3 timer.

Knus cornflakes i en pose med en kagerulle eller med dine hænder. Kom dem i en skål og tilsæt salt og smeltet smør og rør sammen.

Hæld marinaden fra kyllingestykkerne ved at bruge en si og lad det overskydende kærnemælk løbe fra.

Kom stykkerne i cornflakes blandingen og dæk dem godt. Brug hænderne til at presse blandingen på med.

Kom popcorn kyllingestykkerne i din airfryer kurv eller airfryer bagepande og start fra kold airfryer med 190 grader i 7 minutter. Vend dem og giv 7 minutter mere.

Drys med hakket persille og server.

Brug dem som snack med en dip eller i en salat varm eller kold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *