Indbagte løgringe med øl
Portion af 2 løg
Ingredienser:
2 mellemstore løg
85 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 tsk paprika
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1,9 dl øl
1 æg
Alm fint rasp til panering
Olivenolie eller rapsolie
Fremgangsmåde:
Bland mel, bagepulver, paprika, salt og peber i en skål. Tilsæt øl og æg. Pisk indtil du får en glat dej.
Skræl løgene og skær dem i tykke skiver.
Pil ringene fra hinanden og dyp dem i dejen med en gaffel. Lad overskydende dej dryppe af og vend dem grundigt og forsigtigt i rasp, så hele løgringen bliver dækket.
Spray forsigtigt dine løgringe med olie.
Stabl løgringene lidt tilfældigt i din AF kurv og sæt igang fra kold AF med 10 minutter ved 180 grader. Omarranger dine løgringe, så dem der var i bunden kommer øverst og omvendt. Giv 6 minutter mere ved 180 grader