Popcorn kylling
2 – 4 personer
Ingredienser:
500 gram kyllingebryst
2 1/2 dl kærnemælk
200 gram cornflakes
1/2 tsk salt
1 spsk smeltet smør
Hakket persille
Fremgangsmåde:
Skær kyllingebrysterne ud i små tern på ca 2 – 3 cm. Kom dem i en skål og hæld kærnemælken over. Sæt i køleskab og lad dem marinere i 1 – 3 timer.
Knus cornflakes i en pose med en kagerulle eller med dine hænder. Kom dem i en skål og tilsæt salt og smeltet smør og rør sammen.
Hæld marinaden fra kyllingestykkerne ved at bruge en si og lad det overskydende kærnemælk løbe fra.
Kom stykkerne i cornflakes blandingen og dæk dem godt. Brug hænderne til at presse blandingen på med.
Kom popcorn kyllingestykkerne i din airfryer kurv eller airfryer bagepande og start fra kold airfryer med 190 grader i 7 minutter. Vend dem og giv 7 minutter mere.
Drys med hakket persille og server.
Brug dem som snack med en dip eller i en salat varm eller kold