Pizzasnegle med kartofler, røget skinke, ananas og rosmarin
16 – 17 styk pizzasnegle
Ingredienser:
1 færdig pizzadej
2 store rå kartofler
1 glas rød pesto
1 pk røget skinke/parmaskinke
3 skiver ananas fra dåse
2 bøf mozzarella
Salt
Rosmarin
Evt. friskhakket krydderurter eller fra frost
Fremgangsmåde:
Fold dejen ud på et stykke bagepapir og smør den med den røde pesto. Snit de skrællede kartofler i tynde skiver og fordel dem udover pizzadejen. Drys med salt og rosmarin.
Fordel de røgede skinke stykker ovenpå og kom dernæst finthakket ananas på. Bøf mozzarellaerne skæres ud i små stykker og kommes på.
Rul pizzadejen sammen fra langsiden og skær herefter i ca. 1½ cm tykke skiver, så der bliver ca. 16 – 17 pizzasnegle.
Læg pizzasneglene op i AF kurv med bagepapir/AF bagepande og giv fra kold AF 15 minutter ved 170 grader. Næste omgang 1-2 minutter mindre, da AF allerede er varm.
Drys med finthakket krydderurter og server.
Pizzasneglene er fryseegnet