Pariserbøf

2 personer

2 skiver toastbrød

400 g magert hakket oksekød, 4 – 7%

Salt

Peber

Fedtstof

1 rødløg

4 spsk. syltede rødbeder i tern

2 spsk. kapers

2 spsk. groftrevet peberrod

2 æggeblommer

Persille

Desuden

En form, der passer i airfryeren

Hvis du har en airfryer med undervarme og slip-let belægning på bunden, kan du stege pariserbøfferne direkte på denne.

Skær kanterne af toastbrødet.

Del kødet i 2 og form nogle flade kødfirkanter større end brødet. Læg et stykke brød på midten af hver kødfirkant og fold kødet godt rundt og bag om kanten på brødet. Vend brødstykkerne om og krydr kødet med salt og peber.

Spray en form med fedtstof på bunden og læg pariserbøfferne i formen med kødsiden op ad og spray eller pensl med lidt fedtstof på kødet. Sæt formen i airfryeren.

Indstil airfryeren på 200 grader og giv pariserbøfferne 10 minutter.

Læg hakket rødløg, rødbeder, kapers, peberrod på hver pariserbøf og sæt forsigtig en æggeblomme på midten af hver. Giv et drys hakket persille.