Panang karry med kylling, rød peber, bambusskud, peanuts og ris

Panang karry med kylling, rød peber, bambusskud, peanuts og ris

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Panang karry med kylling, rød peber, bambusskud, peanuts og ris

Til 3 personer

Ingredienser:

450 gram kyllingefilet, skåret i aflange stykker/strimler

Olie

1 – 2 fed hvidløg

2 spsk. revet ingefær

1 – 2 røde chilier

2 spsk. rød karrypasta

1 dåse kokosmælk

2 spsk. fiskesauce

2 spsk. soyasauce

1 spsk. brun farin

Saften af en ½ lime

1 stor rød peberfrugt

1 dåse bambusskud

1 rødløg

Peanuts

Frisk koriander

Lime i både

Ris til 3 personer

Fremgangsmåde:

Skræl og riv ingefær, pres hvidløg og skær chili i tynde skiver. Kom lidt olie i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Kom ingefær, hvidløg og chili i beholderen og svits det ved 200 grader i 5 minutter, rør en enkelt gang undervejs.

Tilsæt rød karrypasta og rør det sammen og svits yderligere 2 minutter ved 200 grader.

Sæt vand over til ris og kog dem som anvist på pakken, mens du tilbereder resten af retten.

Tilsæt kokosmælk, fiskesauce, soyasauce, brun farin og saften fra en ½ lime i beholderen. Rør det godt sammen og giv 5 minutter ved 180 grader, så det bliver varmet op.

Tilsæt kylling stykkerne, rør det rundt og giv det 13 minutter ved 180 grader. Rør et par gange undervejs.

Skær imens peberfrugten i strimler og løget i tynde skiver. Tilsæt herefter peberfrugt, løg og bambusskud til retten, rør rundt og giv de sidste 5 minutter ved 180 grader.

Server den færdige ret med kogte ris og pynt med frisk koriander, lime både og peanuts.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her , men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *