Nem dessert pizza med æbler, kanel, valnødder og mynte
Til 1 dessert pizza, ca. 26 cm i diameter (4 personer)
Ingredienser:
1 færdig rulle pizzadej
–
50 gram smør
½ spsk. kanel
½ spsk. rørsukker
–
1 – 2 æbler
Et lille drys rørsukker
–
Lidt valnødder
Lidt mynte
–
Tilbehør: Evt. pizzakit til Philips XXL eller bagepande til Philips XL
–
Fremgangsmåde:
Rul pizzadejen ud og skær den til efter bunden på din airfryer kurv, airfryer bagepande (Philips XL tilbehør) eller dit pizzakit sæt (Philips XXL tilbehør) og læg bunden i. Hvis du bruger airfryer kurven, så læg pizzabunden på et stykke bagepapir.
Rør herefter smørret med kanel og rørsukker. Fordel smørblandingen på pizzabunden.
Fjern stilk og kernehuset på æblerne og skær dem ud i tynde både på ca. ½ cm tykkelse. Fordel æble bådene rundt på pizzaen og giv herefter et lille drys rørsukker.
Indstil din airfryer på 200 grader og giv den 15 minutter.
Hak imens valnødderne og gør lidt mynteblade klar.
Lad pizzaen køle lidt af og server den gerne lun med hakkede valnødder og mynte på. Den kan også sagtens serveres kold.
Tilberedt på pizzapande til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.