Mini grøntsagstærter med broccoli og løg

Mini grøntsagstærter med broccoli og løg

Mini grøntsagstærter med broccoli og løg

Mini grøntsagstærter med broccoli og løg

Til 2 tærter/personer – tærteforme med 12 cm i diameter

Ingredienser:

15 g koldt smør
100 g mel
100 g kvark/græsk yoghurt 2 %
¼ tsk salt
Smør/olie til at smøre tærteformene (ved slip-let forme er det ikke nødvendig at smørre formene)

3 broccolibuketter
2 tynde skiver rødløg
Eller brug rester af grøntsager fra dagen i forvejen

1 æg
50 gram hytteost light
2 spsk revet ost, light
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Smuldr smørret ud i melet med fingrene. Tilsæt kvark og salt og ælt dejen sammen. Læg den i en frysepose og læg den på køl i mindst en time.

Smør evt. tærteformene med smør. Del dejen i 2 og rul dem ud, så de passer i formene. Rul dem gerne lidt større, så de kommer helt op til kanten. Skær overskydende dej væk evt. ved at rulle en kagerulle over kanten. Prik bundene med en gaffel.

Kom tærteformene i kold airfryer og forbag bundene med 4 min ved 180 grader.

Hak broccoli buketterne fint og skær 2 tynde skiver rødløg, som halveres. Fordel grøntsagerne på tærtebundene, læg løg øverst.

Pisk æg, hytteost, revet ost, salt og peber sammen. Hæld blandingen over tærterne.

Stilles i kold AF og giv 10 minutter ved 180 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *