Lynhurtig og nem fladbrøds pizza med spinat, røget skinke, mozzarella og rucola
Til 2 styk fladbrøds pizza
Ingredienser:
2 styk fladbrød, runde eller ovale (jeg brugte nogle græske fuldkorns fladbrød)
vand
–
2 tsk. tomat koncentrat
4 spsk. pizza sauce (tomatsauce eller pastasauce kan også bruges)
Oregano
Chiliflager (kan udelades)
1 håndfuld frisk baby spinat
½ stor rød peber
1 bøf mozzarella, eller et bægre mini mozzarella kugler
10 skiver røget skinke
Rucola salat
1 tomat
–
Fremgangsmåde:
Fugt fladbrødene med lidt vand. Smør dem med tomat koncentrat og herefter pizzasauce. Krydr dem med oregano og evt. chiliflager.
Skyl spinatbladene og vrid dem for væde. Fordel spinaten ovenpå pizzasaucen. Skær den røde peber ud i skiver og læg 3 skiver på hver. Riv bøf mozzarellaen i mindre stykker (eller brug mini mozzarella kugler skåret i halve) og fordel dem på fladbrødene.
Annonce:
Tilbered 1 fladbrøds pizza ad gangen ved at lægge den i airfryer kurven eller i en airfryer bagepande. Start airfryeren ved 200 grader og giv den 5 minutter. Tilbered den næste ved 1 minut mindre, hvis du lægger den i airfryeren lige efter, da airfryeren så stadig er varm.
Læg 5 skiver røget skinke, rucola og tomat i skiver på hver fladbrøds pizza og server
Tilberedt i en Philips XL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en ovn eller på en pande. Tiden vil dog variere fra opskriften
Annonce: