Kartoffel pie med chili og krydderurter

Kartoffel pie med chili og krydderurter

Kartoffel pie med chili og krydderurter

Til 4 personer

Ingredienser:

4 plader optøet butterdej
800 gram færdige flødekartofler/kartoffelgratin (kan købes i de fleste supermarkeder)
Salt og peber
Chiliflager (kan udelades)
1 pisket æg
Fedtstof til smøring af tærteform
Krydderurter til pynt, frisk eller fra frost

Tilbehør: tærteform på 20 cm

Fremgangsmåde:

Smør tærteformen med fedtstof. Saml 2 plader butterdej så de overlapper hinanden en smule og rul dem ud med en kagerulle, så dejen er stor nok til at passe i tærteformen. Rul overskydende kant af med kagerullen, ved at rulle kagerullen på kanten af tærteformen. Prik bunden med en gaffel.

Krydr de færdige flødekartofler/kartoffelgratin med ekstra salt, peber og chiliflager eller andet krydderi efter smag. Fordel kartoflerne i tærteformen.

Rul de sidste 2 plader butterdej sammen til et låg og læg det henover tærteformen. Rul overskydende kant af med kagerullen. Prik butterdejs låget med en gaffel. Pensl låget og samlingerne i kanten godt med æg hele vejen rundt .

Sæt tærteformen i airfryer kurven og giv 20 minutter ved 170 grader. Skru op til 200 grader og giv de sidste ca. 5 minutter.

Tag kartoffel pie ud af tærteformen og drys med krydderurter.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *