Hjemmelavede sprøde tortilla chips med tomat og spinat

Hjemmelavede sprøde tortilla chips med tomat og spinat

Hjemmelavede sprøde tortilla chips med tomat og spinat

Hjemmelavede sprøde tortilla chips med tomat og spinat

Ingredienser:

2 tortillas med tomat (20 cm i diameter)
2 tortillas med spinat (20 cm i diameter)
olivenolie
Salt

Salsa
Evt. guacamole

Fremgangsmåde:

Klip med en saks hver tortilla over på midten og klip herefter trekanter af alle tortilla halvdele.

Kom tortilla trekanterne i en pose og hæld lidt olivenolie ved og drys med lidt salt. Ryst posen, så olie og salt fordeler sig på alle tortilla trekanterne.

Forvarm airfryeren til 200 grader. Kom tortilla trekanterne i airfryer kurven og giv dem 5 minutter. Ryst airfryer kurven ofte.

Tortilla trekanterne er nu blevet dejlig sprøde og kan serveres som tortilla chips med salsa og eventuelt guacamole til

1 tanke om “Hjemmelavede sprøde tortilla chips med tomat og spinat”

  1. Pingback: Steak nachos - Airfryeropskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *