Hjemmelavede panini sandwich med parmaskinke, pesto, spinat og mozzarella

Hjemmelavede panini sandwich med parmaskinke, pesto, spinat og mozzarella

Hjemmelavede panini sandwich med parmaskinke, pesto, spinat og mozzarella

Hjemmelavede panini sandwich med parmaskinke, pesto, spinat og mozzarella

Til 8 styk panini sandwich brød

Ingredienser:

2½ dl. lunken vand

25 gram gær

½ dl. olivenolie

300 gram hvedemel

100 gram speltmel

1 spsk. honning

1 tsk. salt

Fyld:

Grøn pesto

Frisk baby spinat

Parmaskinke

Rødløg

Rød peber

Mozzarella

Olie

Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) til at trykke sandwichene sammen om fyldet og lave lidt grill striber på toppen

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i det lunkne vand og rør olivenolie, honning og salt i. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen godt sammen, så den bliver smidig. Sæt dejen til hævning i 30 minutter.

Del dejen i ca. 8 stykker og form nogle ovale flade brød, ca. 15 cm. lange. Læg dem på et stykke bagepapir. Lad dem efterhæve i 15 minutter.

Læg et stykke bagepapir i bunden af din airfryer kurv (hvis du har en Philips XXL, kan du spænde bagepapiret fast mellem risten og bunden af airfryer kurven).

Læg 4 styk panini sandwich brød i ad gangen og bag dem ved 170 grader i 7 minutter. Vend dem og giv dem 6 minutter mere. Bag de sidste 4 panini sandwich brød på samme måde. Lad dem køle af på en rist. De paninier der ikke skal bruges med det samme, kan fryses ned.

Flæk panini sandwich brødene og smør både top og bund med pesto, fordel nogle blade spinat henover bunden og læg 2 skiver foldet parmaskinke på. Kom nogle skiver rød peber og løg på og til sidst skiver af mozzarella. Læg toppen af panini brødet på og spray med olie.

Læg panini sandwich brødene i airfryer kurven og tryk double layer racken godt ned over, således at sandwichene trykkes godt sammen. Giv dem 6 minutter ved 200 grader.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *