Grillet nektarin og chili ananas med røget skinke

Grillet nektarin og chili ananas med røget skinke

Grillet nektarin og chili ananas med røget skinke

Grillet nektarin og chili ananas med røget skinke

2 – 4 personer

Ingredienser:

1 frisk moden nektarin
¼ frisk ananas
8 – 10 skiver røget skinke
Chili krydderi, grov (kan undlades)

Tandstikker til fastgørelse

Fremgangsmåde:

Del nektarinen i 4 kvarte ved at skære to snit med en urtekniv, som et kryds rundt om nektarinen. Pil/skær forsigtig stenen ud. Skrab de sidste små rester fra stenen ud med en urtekniv.

Skær skrællen af en ¼ ananas og del den i ca. 4 – 5 stykker. Drys ananas stykkerne med det grove chili krydderi.

Vikl et stykke røget skinke om ananas -og nektarin stykkerne. Fastgør med tandstikker.

Læg ananas -og nektarin stykkerne i airfryer kurven eller airfryer bagepanden.

Start fra kold airfryer og giv ca. 7 minutter ved 180 grader.

Tag tandstikkerne ud og server

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *