Grillet nektarin og chili ananas med røget skinke
2 – 4 personer
Ingredienser:
1 frisk moden nektarin
¼ frisk ananas
8 – 10 skiver røget skinke
Chili krydderi, grov (kan undlades)
Tandstikker til fastgørelse
Fremgangsmåde:
Del nektarinen i 4 kvarte ved at skære to snit med en urtekniv, som et kryds rundt om nektarinen. Pil/skær forsigtig stenen ud. Skrab de sidste små rester fra stenen ud med en urtekniv.
Skær skrællen af en ¼ ananas og del den i ca. 4 – 5 stykker. Drys ananas stykkerne med det grove chili krydderi.
Vikl et stykke røget skinke om ananas -og nektarin stykkerne. Fastgør med tandstikker.
Læg ananas -og nektarin stykkerne i airfryer kurven eller airfryer bagepanden.
Start fra kold airfryer og giv ca. 7 minutter ved 180 grader.
Tag tandstikkerne ud og server