Fyldte squash med chili con carne, cheddar ost og jalapenos

Fyldte squash med chili con carne, cheddar ost og jalapenos

Fyldte squash med chili con carne, cheddar ost og jalapenos

Fyldte squash med chili con carne, cheddar ost og jalapenos

2 personer

Ingredienser:

2 squash/courgette/zucchini
Groft salt
Rester af chili con carne ca. 400 – 500 gram, eller anden slags kødsauce med hakket kød
100 gram cheddar ost
Jalapenos

Tilbehør:
2 dl cremefraiche
2 håndfulde tortilla chips
1 lime
Lidt ris, evt. fra dagen i forvejen

Fremgangsmåde:

Tilpas længden på hver squash, så den passer i din airfryer kurv. Halver hver squash og brug en teske eller et etiennejern til at udhule hver halve squash. Drys dem med groft salt. Frugtkødet kan sagtens gemmes til en salat eller grilles i airfryeren som tilbehør til en anden ret.

Fyld hver halve squash med resterne fra chili con carne.

Læg squash i din airfryerkurv eller airfryer bagepande og giv dem 12 minutter ved 180 grader fra kold airfryer.

Drys med cheddar og skub kurven på plads i airfryeren uden at tænde for den. Vent nogle minutter så osten begynder at smelte lidt og bliver tung. Så flyver osten ikke af og op i varmelegemet. Giv herefter 180 grader i 2 minutter. Pynt dem med jalapenos.

Serveres med lime i både, lidt ris, cremefraiche og tortilla chips.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *