Focaccia med oliven og rosmarin

Focaccia med oliven og rosmarin

Focaccia med oliven og rosmarin

Focaccia med oliven og rosmarin

1 focaccia brød

Ingredienser:

2 dl lunken vand
25 gram gær
1½ spsk olivenolie
½ tsk groft salt
Rosmarin
20 gram parmesan
50 gram speltmel
270 gram hvedemel

Topping:
10 – 15 grønne oliven med peberfrugt fyld (eller en anden slags oliven uden sten)
3 spsk olivenolie
Rosmarin
Havsalt

Fremgangsmåde:

Udrør gæren i lunken vand og bland resten af ingredienserne i. Ælt dejen til den er smidig og glat. Stil til hævning et lunt sted i 1 time.

Ælt og tryk dejen ud med fingrene i en springform, AF bagepande eller på et bagepapir, der passer i din AF kurv. Lad dejen hæve i 30 minutter mere.

Halver oliven og tryk dem let ned i dejen.

Bland olivenolie med rosmarin og havsalt og pensl focaccia brødet med olieblandingen.

Forvarm AF til 160 grader og giv focaccia brødet 20 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *