farseret peberfrugt med bønnefritter

Farseret peberfrugt med bønnefritter

farseret peberfrugt med bønnefritter

Farseret peberfrugt med bønnefritter

2 personer

Ingredienser:

2 røde store peberfrugter
300 g hakket kalv og flæsk, magert
1 æg
1 finthakket løg
1 brev mexicansk krydderimix
Salt og peber
Evt. et presset hvidløg
Lidt revet cheddar ost

½ pose frosne grønne bønner
Olie
salt

Fremgangsmåde:

Skær toppen af peberfrugterne og rens dem for kerner. Rør farsen sammen med æg, løg, krydderimix, salt og peber. Brug evt. en foodprocessor. Fyld peberfrugterne med farsen og halver dem på langs.

Læg peberfrugterne i din AF kurv og sæt i gang med 180 grader i 20 minutter. Pynt med cheddar ost og den afskårne top af peberfrugterne og giv omkring 5 minutter mere.

De frosne bønner blandes med lidt olivenolie og salt.

Sættes i kold AF kurv og tilberedes ved 200 grader i ca 15 minutter. Ryst undervejs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *