Brunch toast med skinke, æg og bacon

Brunch toast med skinke, æg og bacon

Brunch toast med skinke, æg og bacon

Brunch toast med skinke, æg og bacon

2 styk brunch toast

Ingredienser:

4 skiver bacon
4 skiver store toastbrød
Smør
2 store skiver ost
4 skiver pålægs skinke
1 mini rød peberfrugt
2 æg

Evt. frisk/frossen krydderurter til pynt

Tandstikker til fasthæftelse

Fremgangsmåde:

Læg de 4 skiver bacon i airfryer kurven med bagepapir eller airfryer bagepanden. Start fra kold airfryer og giv 8 minutter ved 200 grader. Jeg brugte et airfryer låg. Læg dem til side på et fedtsugende papir.

Udstik et hul med et glas eller lignende på 2 af toastbrødene. Smør overfladen på alle brødene med smør. Vend de 2 hele toastbrød med smørsiden nedad. Kom et stykke skinke, ost og herefter 1 stykke skinke ovenpå.

Skær mini peberfrugten ud i små ringe og fordel dem på de to toastbrød. Læg herefter et stykke bacon delt i 2 på hver. Læg toastbrødet med hullet øverst med smørsiden opad.

Læg toastene og de runde toast udstikkere i airfryer kurven med bagepapir eller airfryer bagepanden. Udklæk 1 æg i hvert hul. Fastgør toastene med tandstikker, så ikke de flyver op i varmelegemet.

Start airfryeren fra kold og giv 9 minutter ved 180 grader.

Tag tandstikkerne ud. Skær toast udstikkerne over i 2 halve og læg dem ovenpå toastene sammen med det sidste stykke halverede bacon.

Pynt evt. med friskhakket krydderurter

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *