Brødcrouton mix af lyst og mørkt brød med hvidløg og Himalaya salt
Til en stor skål brødcroutoner
Ingredienser:
4 store skiver lyst toastbrød (eller andet lyst brød)
3 skiver rugbrød
3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Himalaya salt (eller anden salt)
Fremgangsmåde:
Skær kanterne af toastbrødet og skær både toastbrød og rugbrød i tern.
Bland olivenolie med presset hvidløg og salt i en skål.
Kom brød terningerne i en pose og hæld olie blandingen over. Ryst posen godt, så olien fordeler sig.
Kom brødcroutonerne ned i bunden på selve airfryer beholderen. Sæt herefter den tomme airfryer kurv i så den fungerer som et net, så brødcroutonerne ikke flyver/suges op i varmelegemet under tilberedning.
Giv brødcroutonerne 6 minutter ved 200 grader. Stop halvvejs, tag kurven ud, omarranger croutonerne og giv dem resten af tiden.
Hæld dem ud på fedtsugende papir inden servering.
Server dem sammen med suppe og salater. Se også denne dejlige cæsar salat deluxe, hvor brødcroutonerne er anvendt: https://airfryeropskrifter.dk/caesar-salat-deluxe-med-kylling-bacon-avokado-hjertesalat-parmesan-og-hjemmelavet-broedcrouton-mix/
Tilberedt i Philips XXL