Brændte mandler med vanilje og kanel

Brændte mandler med vanilje og kanel

Brændte mandler med vanilje og kanel

Brændte mandler med vanilje og kanel

Ingredienser:

200 gram mandler
1 dl vand
2 dl sukker
1 spsk. kanel
1 spsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde:

Kom mandlerne i en beholder, der kan være i din airfryer eller i en airfryer bagepande. Kom sukker, kanel og vaniljesukker ved og rør det rundt. Tilsæt vand og bland det hele.

Sæt mandlerne i airfryeren og giv 17 – 20 minutter ved 180 grader. Rør jævnligt i blandingen. Vandet vil under denne proces fordampe og sukkeret smelter, bliver tykt og vil krystallisere igen i de sidste ca. 5 minutter. Her er det meget vigtigt at der røres rigtig ofte. Hvis sukkeret smelter for meget til karamel, kan det ikke hænge fast på mandlerne og bliver bare et tyndt lag hård karamel rundt om istedet.

Når mandlerne er dækket af tørt krystalliseret sukker rundt om, er de færdige og hældes straks ud på et stykke bagepapir, hvor de skal køle af.

Tilberedt i Philips XL

2 tanker om “Brændte mandler med vanilje og kanel”

  1. Tusind tak for de gode opskrifter. Vi har lige købt en fryer som din, men der er ikke danske opskrifter, og de svenske forstår jeg ikke helt. Så jeg er vildt taknemmelig for din side, og de meget forstålige pdf filer.
    Stort knus her fra
    Jette

    1. Kære Jette,

      Hvor dejligt, at du synes om mine opskrifter og tak for de pæne ord.
      Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul med masser af airfrying!

      Kærlig hilsen

      Britt
      airfryeropskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *