Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Til 2 – 3 personer

Ingredienser:

400 gram hakket oksekød, magert 4 – 7 % fedt

Salt og peber

Evt. 1 rød chili i tynde skiver

1 stort rødløg, eller 2 små (kan erstattes af 1 porre)

400 gram kartofler, skrællet vægt

Olie

salt

1 par håndfulde frosne ærter

1 bæger bearnaisesauce

Fremgangsmåde:

Bland okse farsen med salt, peber og evt. tynde chili skiver. Pres farsen ud i bunden af en ovnfast beholder, der kan være i din airfryer kurv.

Fordel løg skiverne (eller porre skiverne) ovenpå farsen.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem ovenpå løg skiverne i flere tynde lag. Spray lidt olie og drys med salt på hvert lag kartoffel skiver. Giv fadet 30 minutter ved 170 grader.

Fordel de frosne ærter ovenpå kartoflerne og hæld herefter bearnaisesaucen ovenpå. Sæt temperaturen til 180 grader og giv de sidste 15 – 20 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.

Serveres evt. med en salat til

Tilberedt i Philips XXL

6 tanker om “Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter”

    1. Hej,

      Ikke altid, da andre ovnfaste skåle/fade sagtens kan bruges, hvis de passer ned i airfryer kurven. Men selve kurven er altid den originale, da intet andet passer.

      Med venlig hilsen

      Britt
      airfryeropskrifter.dk

  1. Tak til Britt for de gode opskrifter som jeg tit prøver.
    Vi bor i kolonihave for tiden og har ikke altid de ting der bliver brugt, men jeg skifter glad og gerne til noget jeg har. Hvis jeg får noget helt andet og spændende ud af det, skal jeg nok skrive dem her til glæde for andre. Hilsen Herdis 83 år og madglad

    1. Tusind tak for din fine besked – den blev jeg rigtig glad for.

      Skønt, at opskrifterne kan bruges til inspiration og du får god glæde af din airfryer.

      Mange hilsner,

      Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *