Bagte spaghetti squash med fyld
Til 2 personer
Ingredienser:
1 spaghetti squash
Olie
Salt og peber
–
500 – 600 gram kødsauce, rest fra fryser eller dagen i forvejen
Jalapenos
100 gram revet mozzarella
Fremgangsmåde:
Skær spaghetti squashen over på langs. Skrab kernerne ud med en ske. Spray den indvendigt med olie og drys med salt og peber.
Læg de halve spaghetti squash i airfryer kurven med bunden opad. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 30 minutter.
Tag dem ud af airfryer kurven og skrab squash kødet fri med en gaffel. Bland squash kødet sammen med kødsaucen og fyld det herefter i de to udhulede squash skaller. Læg lidt jalapenos på.
Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 10 minutter. Åbn airfryeren og kom revet mozzarella henover. Luk airfryeren uden at starte den og vent et par minutter til osten bliver tung og start så igen med de sidste 4 minutter (så undgår man at osten flyver af)
Serveres med salat
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)