Pizzasnegle med kartofler, røget skinke, ananas og rosmarin

Pizzasnegle med kartofler, røget skinke, ananas og rosmarin

Pizzasnegle med kartofler, røget skinke, ananas og rosmarin

Pizzasnegle med kartofler, røget skinke, ananas og rosmarin

16 – 17 styk pizzasnegle

Ingredienser:

1 færdig pizzadej
2 store rå kartofler
1 glas rød pesto
1 pk røget skinke/parmaskinke
3 skiver ananas fra dåse
2 bøf mozzarella
Salt
Rosmarin

Evt. friskhakket krydderurter eller fra frost

Fremgangsmåde:

Fold dejen ud på et stykke bagepapir og smør den med den røde pesto. Snit de skrællede kartofler i tynde skiver og fordel dem udover pizzadejen. Drys med salt og rosmarin.

Fordel de røgede skinke stykker ovenpå og kom dernæst finthakket ananas på. Bøf mozzarellaerne skæres ud i små stykker og kommes på.

Rul pizzadejen sammen fra langsiden og skær herefter i ca. 1½ cm tykke skiver, så der bliver ca. 16 – 17 pizzasnegle.

Læg pizzasneglene op i AF kurv med bagepapir/AF bagepande og giv fra kold AF 15 minutter ved 170 grader. Næste omgang 1-2 minutter mindre, da AF allerede er varm.

Drys med finthakket krydderurter og server.

Pizzasneglene er fryseegnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *