Mini taco cups med chili con carne (eller anden rest kødsauce)
Til 8 styk
Ingredienser:
2 store hvede tortillas
Ca. 300 gram chili con carne (eller anden rest kødsauce)
1 håndfuld revet cheddar ost
2 styk cocktail tomater
8 styk jalapenos skiver
–
Evt. cremefraiche, salsa, guacamole og salat som tilbehør
–
Tilbehør: madring 10 cm i diameter og 8 styk silikone skåle, 6 cm i diameter
–
Fremgangsmåde:
Udstik med en madring på 10 cm i diameter 8 styk små runde tortillas, 4 styk af hver tortilla.
Kom en mini tortilla i hver af de 8 silikone forme og fordel chili con carne i. Hvis man har en anden rest kødsauce kan det også sagtens bruges.
Sæt silikone formene i airfryer kurven og giv dem 10 minutter ved 180 grader.
Fordel cheddar osten på fyldet og luk airfryeren. Lad airfryeren forblive slukket i 1 minut indtil osten smelter en smule og bliver tung (så flyver osten ikke af, når airfryeren startes igen). Start airfryeren igen og giv 1 minut ved 180 grader.
Tag mini tacoerne ud af silikone formene og læg en kvart skive cocktail tomat og en skive jalapenos på hver.
Kan evt. serveres med cremefraiche, salsa, guacamole og salat.
Tilberedt i Philips XXL