Brownie med jordbær, påskeæg og Oreos

Brownie med jordbær, påskeæg og Oreos

Brownie med jordbær, påskeæg og Oreos

Brownie med jordbær, påskeæg og Oreos

Til 1 styk brownie, 6 personer

Ingredienser:

1 færdig kageblanding uden frosting til brownie (samt ingredienser efter pakkens anvisning)

Fedtstof til smørelse af bageform

Flormelis

Gul og rød konditorfarve

Evt. vand

6 store jordbær med stilk

½ pakke Oreo kiks

10 – 12 styk mandelæg

Fremgangsmåde:

Rør kagedejen til brownien efter anvisningen på pakken. Smør en bageform, der kan være i din airfryer kurv godt med fedtstof (jeg brugte en bageform der måler 20 x 20 cm)

Hæld kagedejen i og giv brownien 22 minutter ved 160 grader. Tag bageformen ud af airfryer kurven og lad den køle helt af, stadig med brownien i.

Bland en orange glasur af flormelis, rød og gul konditorfarve (lidt mindre rød end gul farve) og evt. lidt vand. Glasuren må ikke være alt for tynd i konsistensen.

Jordbær i det tidlige forår er fra udlandet og er lidt syrlige, så jeg kom en lille smule glasur på hvert jordbær. Hvis jordbærrene er søde springes denne del over. Stik en lang træpind eller lignende i jordbærret, der hvor stilken sidder, uden at stikke den helt igennem. Hold pinden lodret og dyb jordbærret ved at dreje det rundt i glasuren til lige lidt op under stilken. Læg jordbærret på et stykke bagepapir og træk forsigtig pinden ud. Fortsæt på samme måde med resten af jordbærrene. Lad glasuren stivne.

Tag forsigtigt brownien ud af bageformen.

Kom Oreo kiksene i en pose og knus dem med en kagerulle. Kom et tyndt lag glasur på brownien, når den er helt afkølet. Fordel de knuste Oreos ovenpå glasuren.

Pynt brownien med jordbær og påskeæg.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *