Quesadilla med pulled pork, salsa, cheddar og salat

Quesadilla med pulled pork, salsa, cheddar og salat

Quesadilla med pulled pork, salsa, cheddar og salat

Til 2 personer

Ingredienser:

2 tortillas
Ca. 350 gram pulled pork med BBQ sauce, købt færdig i pakke med både forstegt pulled pork og BBQ sauce

100 gram revet cheddar ost
1 glas salsa
2 spsk. cremefraiche
Jalapenos

Salat:
¼ rød spidskål
6 radiser
½ rødt æble
2 forårsløg
Saften af ½ lime frugt
Chiliflager

Tilbehør: double layer rack (et par stålknive kan også bruges)

Fremgangsmåde:

Først tilberedes salaten af spidskål i tynde strimler, brug evt. en kartoffelskræller til formålet, radiser i små kvarte, æbler i små kvarte og forårsløg i tynde skiver. Lav en dressing af limesaften rørt med chiliflager. Hæld dressingen over salaten og bland den godt.

Pak pulled pork kødet ud af emballagen og læg lagen ved sammen med den medfølgende BBQ marinade i et fad. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det hele godt sammen.

Smør ca. 2 spsk. salsa ud på hver tortilla. Fordel herefter pulled pork kødet på den ene halvdel af begge tortillas og herefter cheddar osten ovenpå. Fold herefter hver tortilla sammen på midten, så du har 2 quesadillas.

Læg quesadillas i airfryer bagepanden eller airfryer kurven. Brug en double layer rack til at holde flapperne på quesadillas nede, så de ikke bliver suget op mod varmelegemet. Man kan også lægge et par stålknive ovenpå, hvis man ikke har en rack.

Giv dem 5 minutter ved 180 grader, vend og giv ca. 3 minutter mere.

Skær hver quesadilla over på midten til 2 trekanter (så du har 4 i alt) og anret dem ovenpå salaten og top med lidt cremefraiche, salsa og jalapenos.

Tilberedt i Philips XL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *