Risotto med svampe, kylling og spinat

Risotto med svampe, kylling og spinat

Risotto med svampe, kylling og spinat

Risotto med svampe, kylling og spinat

Til 2 personer

Ingredienser:

200 gram risotto ris
1 rødløg
2 spsk olie

350 gram champignon eller andre svampe
250 gram forstegt kylling i strimler evt. fra frost

Ca. 1 liter hønsebouillon (1 liter vand og 2 bouillonterninger)

100 gram frisk baby spinat
50 gram revet parmesan
Salt og peber

Frisk persille til pynt

Fremgangsmåde:

Skyl spinaten og tryk dem fri for væde. Klip eller skær bladene i mindre stykker. Skyl og hak persillen.

Skær champignonerne i skiver (hvis de er store halveres de først). Kom dem i airfryer kurven og rist dem ved 180 grader i 8 minutter, ryst kurven indimellem. For nemmere rengøring kan der kommes lidt vand i airfryer beholderen. Tilsæt kyllingestrimlerne og giv 4 minutter mere. Læg blandingen i en skål og tag lidt af de ristede champignoner fra til pynt.

Skær løget i små tern og kom olie og løg i airfryer bagepanden eller en ovnfast beholder, der kan komme i airfryer kurven. Giv 4 minutter ved 180 grader, der skal røres halvvejs. Tilsæt risotto risene og giv 4 minutter ved 180 grader, der skal røres jævnligt.

Herefter tilsættes bouillonen lidt efter lidt og der fortsættes med 180 grader i ca. 30 minutter og røres jævnligt. Når risene har suget bouillonen kan lidt mere tilsættes og der fortsættes på samme måde indtil risene er lidt al dente. Smag til med salt og peber.

Bland og rør kylling, svampe og parmesan i risottoen og giv 2 minutter i airfryeren. Kom risottoen i en skål og bland spinaten i. Rør rundt til spinaten er faldet sammen.

Server med lidt ristede svampe og persille på toppen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *