Tortilla wraps med oksekød og crunchy nachos fyld
Til 4 personer
Ingredienser:
4 hvede tortillas
500 gram skært mørt oksekød, oksefilet, oksecuvette, culotte eller lign.
Olie
Salt og peber
4 spsk. revet cheddarost
4 spsk. cremefraiche
1 glas salsa
1 løg
Jalapenos (valgfrit)
1 håndfuld salat, evt. ekstra salat til servering
Tortilla chips, saltede
Fremgangsmåde:
Skær fedt og sener fra oksekødet og skær det ud i tern/strimler. Kom kødet i airfryer kurven, spray med lidt olie og krydr med salt og peber. Giv oksekødet 10 minutter ved 180 grader. Ryst airfryer kurven undervejs.
Skær rødløg i tynde skiver og skyl og hak salaten.
Kom 1 spsk. cheddarost, 1 spsk. cremefraiche, 2 tsk. salsa, oksekød, løg, jalapenos, salat og tortilla chips på midten af hver tortilla i nævnte rækkefølge.
Fold herefter hver tortilla til en femkant ved at folde siderne indover midten i urets retning. Se billederne. Vend sammenføjningen nedad og læg dem i airfryer kurven.
Spray hver tortilla wrap med lidt olie og giv dem 6 minutter ved 180 grader. Vend dem, spray med olie igen og giv dem de sidste 3 minutter.
Serveres med ekstra salsa, tortilla chips, salat og evt. overskydende oksekød.