Tortilla wraps med oksekød og crunchy nachos fyld

Tortilla wraps med oksekød og crunchy nachos fyld

Tortilla wraps med oksekød og crunchy nachos fyld

Tortilla wraps med oksekød og crunchy nachos fyld

Til 4 personer

Ingredienser:

4 hvede tortillas

500 gram skært mørt oksekød, oksefilet, oksecuvette, culotte eller lign.

Olie

Salt og peber

4 spsk. revet cheddar ost

4 spsk. cremefraiche

1 glas salsa

1 løg

Jalapenos (valgfrit)

1 håndfuld salat, evt. ekstra salat til servering

Tortilla chips, saltede

Fremgangsmåde:

Skær fedt og sener fra oksekødet og skær det ud i tern/strimler. Kom kødet i airfryer kurven, spray med lidt olie og krydr med salt og peber. Giv oksekødet 10 minutter ved 180 grader. Ryst airfryer kurven undervejs.

Skær rødløg i tynde skiver og skyl og hak salaten.

Kom 1 spsk. cheddar ost, 1 spsk. cremefraiche, 2 tsk. salsa, oksekød, løg, jalapenos, salat og tortilla chips på midten af hver tortilla i nævnte rækkefølge.

Fold herefter hver tortilla til en femkant ved at folde siderne indover midten i urets retning. Se billederne. Vend sammenføjningen nedad og læg dem i airfryer kurven.

Spray hver tortilla wrap med lidt olie og giv dem 6 minutter ved 180 grader. Vend dem, spray med olie igen og giv dem de sidste 3 minutter.

Serveres med ekstra salsa, tortilla chips, salat og evt. overskydende oksekød.

Tilberedt i Philips XXL

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *