Taquitos med hakket kød og cheddar

Taquitos med hakket kød og cheddar

Taquitos med hakket kød og cheddar

8 stk.

2 spsk. syltede jalapenos

125 g hakket svinekød

150 g revet cheddar

1 tsk. salt

25 g smør til pensling

4 blade fillodej

Sesam

Hak de syltede jalapenos fint, og rør dem sammen med det hakkede kød, cheddar og salt.

Smelt smørret. Skær de 4 blade fillodej over på midten, og pensl alle 8 stykker med smør på ydersiden.

Fordel ⅛ af fyldet midt på enden af hvert stykke fillodej. Lad en god kant være fri i begge sider. Rul en tredjedel af dejen om fyldet, og fold så siderne ind, og rul dem færdig, så du har en taquito.

Drys dem med sesam, og læg dem i airfryeren. Indstil den på 180 grader, og giv dem 8-10 minutter, eller indtil de er flot gyldne.

Tilberedt i Britt Andersen Rømø airfryer