Taquitos med hakket kød og cheddar
8 stk.
2 spsk. syltede jalapenos
125 g hakket svinekød
150 g revet cheddar
1 tsk. salt
–
25 g smør til pensling
–
4 blade fillodej
Sesam
–
Hak de syltede jalapenos fint, og rør dem sammen med det hakkede kød, cheddar og salt.
Smelt smørret. Skær de 4 blade fillodej over på midten, og pensl alle 8 stykker med smør på ydersiden.
Fordel ⅛ af fyldet midt på enden af hvert stykke fillodej. Lad en god kant være fri i begge sider. Rul en tredjedel af dejen om fyldet, og fold så siderne ind, og rul dem færdig, så du har en taquito.
Drys dem med sesam, og læg dem i airfryeren. Indstil den på 180 grader, og giv dem 8-10 minutter, eller indtil de er flot gyldne.
Tilberedt i Britt Andersen Rømø airfryer
Reklame for Salling Group, da vi i fælleskab har udviklet airfryer og tilbehør.
Jeg er rigtig stolt og glad for min serie, Britt Andersen, som jeg har testet og kan stå inde for. Kvaliteten er i top og du kan købe min airfryere og tilbehørsserie her: Britt Andersen | Køb Britt Andersen airfryer og tilbehør på Bilka.dk