Sunde muffins med blomkål og spinat

Sunde muffins med blomkål og spinat

Sunde muffins med blomkål og spinat

Sunde muffins med blomkål og spinat

Til 8 muffins

Ingredienser:

250 gram blomkål
50 gram frisk baby spinat
1 dl havregryn, finvalsede
2 spsk. mel
2 æg
Chili (kan udelades)
Salt og peber

Tilbehør: 8 små muffins forme i silikone

Fremgangsmåde:

Kom blomkålen i en foodprocessor og hak den fint.

Tilsæt resten af ingredienserne i foodprocessoren og kør indtil du har en lind muffin dej.

Fordel muffin dejen i silikone formene.

Sæt dem direkte i airfryer kurven eller i en beholder der passer til din airfryer kurv og giv 20 minutter ved 180 grader.

Lad dem køle lidt af i muffin formene, så de er lettere at få ud og server herefter.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *