Spinat og champignon quesadilla
2 personer (2 quesadillas) 4 personer (som tilbehør)
Ingredienser:
2 hvede tortilla
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
300 gram frisk spinat
250 gram champignon
3 æg
200 gram revet mozzarella
100 gram revet parmesan
Salt og peber
Frisk hakket persille
Et glas salsa
Fremgangsmåde:
Svits presset hvidløg i olivenolie og tilsæt de rensede og skivede champignoner i en AF beholder eller pande i 7 minutter ved 200 grader. Tilsæt spinat, pisket æg, salt og peber og giv 4 minutter mere. Rør i det hvert minut.
Fordel revet mozzarella og parmesan på halvdelen af en tortilla og læg spinatfyldet ovenpå.
Fold tortillaen og læg i AF pande. Sæt i kold AF og giv 3 minutter ved 200 grader.
Skæres midt over og serveres som trekanter med salsa til