Portobello svampe med ricotta, spinat, rød peber og parmesan

Portobello svampe med ricotta, spinat, rød peber og parmesan

Portobello svampe med ricotta, spinat, rød peber og parmesan

4 personer

Ingredienser:

4 styk portobello svampe
1 lille rød peber eller en ½ stor rød peber
4 terninger spinat fra frost
250 gram ricotta
1 lille løg
1 stort æg eller 2 små
Salt og peber
4 spsk revet parmesan
1 spsk herbes de provence krydderi
Lidt revet cheddar ost
1 drys krydderurter frisk eller fra frost

Fremgangsmåde:

Tø spinaten op og pres vandet ud.

Udhul portobello svampene med en teske.

Hak rød peber og løg fint og bland det i ricottaen sammen med spinat, parmesan, æg, salt, peber og herbes de provence. Fordel blandingen i portobello svampene.

Læg portobello svampene i airfryer kurven eller airfryer bagepande. Sættes i kold airfryer og giv 10 minutter ved 180 grader.

Drys med lidt revet cheddar ost og giv 3 minutter mere.

Drys med krydderurter inden servering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *