Portobello svampe med ricotta, spinat, rød peber og parmesan
4 personer
Ingredienser:
4 styk portobello svampe
1 lille rød peber eller en ½ stor rød peber
4 terninger spinat fra frost
250 gram ricotta
1 lille løg
1 stort æg eller 2 små
Salt og peber
4 spsk revet parmesan
1 spsk herbes de provence krydderi
Lidt revet cheddar ost
1 drys krydderurter frisk eller fra frost
Fremgangsmåde:
Tø spinaten op og pres vandet ud.
Udhul portobello svampene med en teske.
Hak rød peber og løg fint og bland det i ricottaen sammen med spinat, parmesan, æg, salt, peber og herbes de provence. Fordel blandingen i portobello svampene.
Læg portobello svampene i airfryer kurven eller airfryer bagepande. Sættes i kold airfryer og giv 10 minutter ved 180 grader.
Drys med lidt revet cheddar ost og giv 3 minutter mere.
Drys med krydderurter inden servering