Nutella tærte

Nutella tærte

Nutella tærte

Nutella tærte

6 personer

Ingredienser:

60 gram usaltet smør
100 gram sukker
2 æg
1 tsk vanilje
190 gram Nutella til kagedej
110 gram Nutella til pynt
35 gram mel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk fint salt
1/2 plade mørk chokolade
hakkede hasselnødder

Fremgangsmåde:

Rør smør og sukker sammen til en luftig masse med en håndmixer. Tilføj æg, vanilje og Nutella.

Bland mel, bagepulver og salt i en skål for sig og kom i kagedejen og pisk yderligere i et minuts tid.

Forvarm din AF til 175 grader.

Smør en springform med smør og kom dernæst et tilpasset stykke bagepapir i bunden af springformen. Smør også bagepapiret med smør.

Kom dejen i formen og tildæk hele formen med aluminiums folie.

Kom springformen i din AF kurv og giv 30 minutter. Fjern folie og giv yderligere 25 minutter.

Tag kagen ud og lad den køle af i 10 minutter.

Tag kagen ud af formen og smør resten a Nutellaen ovenpå, mens kagen stadig er varm.

Smelt den mørke chokolade ved lav indstilling i mikroovnen i ca 10 sekunder. Kom chokoladen i en sprøjtepose og lave zigzag mønster på kagen. Drej kagen 90 grader og lav zigzag mønster igen.

Pynt med de hakkede hasselnødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *