kyllinge cordon bleu

Kylling cordon bleu

kylling cordon bleu

Kylling cordon bleu

2 personer

Ingredienser:

2 kyllingebryster
2 skiver skinke
2 skiver ost
Røget paprika
Salt og peber

2 piskede æg
Mel
Panko rasp (opskriften på panko rasp kan findes under tilbehør)

Tandstikker

Fremgangsmåde:

Skær kyllingebryster næsten helt igennem på langs og bank dem flade. Krydr med paprika, salt og peber.

Læg skinken på og dernæst ost. Fold kyllingebrysterne sammen og fastgør med tandstikker.

Vend kyllingebrysterne først i mel, dernæst æg og til sidst i panko raspen.

Lægges i AF kurv eller grillpande. Kom lidt vand i bunden af AF beholderen for at undgå røg og for nemmere rengøring. Sættes i kold AF og giv ca 22 minutter (afhængig af størrelse) ved 180 grader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *