Kartoffel bomber med bacon og ost
4 personer
Ingredienser:
5 mellemstore kartofler
2 æg
Salt og peber
1 blok cheddarost
1 pakke bacon i skiver
Mel
2 Pisket æg
Panko rasp
Tandstikker til fastgørelse
Fremgangsmåde:
Skræl og kog kartoflerne møre. Mos dem sammen med æg, salt og peber.
Skær små firkanter (ca. 1 x 1 cm) af cheddar ost og kom dem i midten af en formet kugle af mosen.
Vend dem herefter først i mel dernæst æg og til sidst panko rasp. Sæt et stykke bacon rundt om hver kartoffelbombe og fastgør baconen med en tandstik.
Kom dem i kold airfryer kurv eller airfryer bagepande og giv dem 200 grader i 6 minutter. Vend bomberne og giv dem 6 minutter mere.
Hvor kan man udskrive dine opskrifter.
Har lige været inde og få funktionen på, så nederst i hver opskrift er der mulighed for at printe, downloade pdf eller sende side via e-mail.
Med venlig hilsen
Britt
airfryeropskrifter.dk
Hej, ser der skal bruges 2 æg i opskrift skal de 2 æg i kartoffelmosen, og skal man så bruge 2 æg mere til panering så bliver det jo til 4 æg, hvis du forstår hvad jeg mener
2 æg skal i mosen og yderligere 2 æg skal piskes og bruges til panering. God fornøjelse!
Mange hilsner,
Britt