Hindbær muffins med guf (marengs)

Hindbær muffins med guf (marengs)

Hindbær muffins med guf (marengs)

Til 9 muffins

Ingredienser:

150 gram blødt smør

150 gram sukker

1 tsk. citronsaft

1 tsk. vaniljepulver

3 små æg

175 gram mel

1 tsk. bagepulver

100 gram frosne hindbær (eller friske)

Guf/marengs:

150 gram sukker

½ dl. vand

2 æggehvider

(overskydende guf/marengs kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet og bruges til is eller andre desserter/kager)

Fedtstof til smøring af muffin forme

Frysetørret hindbær (kan undlades)

Tilbehør: 9 styk små silikone muffin forme

Fremgangsmåde:

Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt vanilje og citronsaft.

Tilsæt herefter 1 æg ad gangen og pisk dejen godt.

Bland mel og bagepulver sammen og bland det i muffin dejen. Vend herefter hindbærrene i.

Smør muffin formene og fordel dejen i.

Sæt hindbær muffinsene i airfryer kurven og indstil airfryeren på 160 grader. Giv dem ca. 22 – 24 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagt.

Tilbered imens guf/marengs ved at komme sukker og vand i en gryde. Lad sukkersiruppen småkoge indtil sukkeret er opløst og lad den herefter afkøle lidt. Pisk æggehviderne stive i en tør og ren skål. Tilsæt forsigtigt sukkersiruppen i en tynd stråle og pisk indtil blandingen er kold og glat. Kom guf/marengs i en frysepose og klip et lille hul i det ene hjørne eller brug en sprøjtepose med tyl.

Lad muffinsene afkøle inden de pyntes med guf og frysetørret hindbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *