Hawaii kylling i fad med spidskål, bacon og frisk ananas
Til 2 personer
Ingredienser:
1 pakke bacon i skiver
2 styk kyllingebryst, 450 gram
1 æg
1 spsk. madras karry (½ spsk. for mindre stærk karrysmag)
Salt og peber
½ spidskål
½ frisk ananas
Lidt ekstra madras karry
Olie
1 spsk. friskhakket basilikum
Tilbehør: beholder, der kan være i airfryer kurven
Fremgangsmåde:
Fordel baconskiverne i bunden af selve airfryer beholderen og sæt den tomme airfryer kurv i airfryeren (forhindre at baconen flyver under tilberedning). Indstil airfryeren på 200 grader og giv 8 minutter. Tag baconskiverne ud af airfryeren og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Tør airfryer beholderen af for fedtstof og sæt den i airfryeren igen.
Skær kyllingebrysterne ud i skiver, ca. 1 cm. tykkelse. Bland en marinade af æg, karry, salt og peber. Læg kyllingeskiverne i marinaden og vend dem godt rundt.
Skær spidskålet i skiver, ca. 1½ cm tykkelse). Læg spidskålsskiverne i bunden af en beholder. Fordel herefter de marinerede kyllingeskiver ovenpå og hæld resten af marinaden henover.
Skær 4 stykker ananasskiver, ca. 1 cm tykke og fjern skrællen hele vejen rundt. Læg skiverne ovenpå kyllingestykkerne, spray dem med lidt olie og drys med lidt ekstra karry.
Indstil airfryeren på 180 grader, sæt beholderen i airfryer kurven og giv retten 30 minutter.
Skær imens det sprøde bacon i mindre stykker og hak lidt basilikum.
Serveres med baconstykker og hakket basilikum ovenpå.