Farserede mini peberfrugter med oliven og feta
3 – 4 personer
Ingredienser:
1 pakke mini peberfrugter ca. 350 gram
300 gram oksefars
1 æggeblomme
10 stk. grønne oliven uden sten
75 gram feta ost
Peber og knuste chili flager
Lidt olie
Fremgangsmåde:
Hak løget fint og bland oksefarsen sammen med æggeblommen, peber og chili.
Hak de grønne oliven fint og rør dem i oksefarsen sammen med smuldret feta ost. Rør det hele godt sammen.
Skær toppen af mini peberfrugterne og rens dem indvendigt. Fordel farsen i peberfrugterne, pres den godt ned med en teske. Skulle der være fars tilbage så lav et par store oksefars deller, der kan tilberedes sammen med peberfrugterne i airfryeren.
Kom mini peberfrugterne i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden. Spray/pensl med olie.
Der startes fra kold airfryer med 180 grader i 7 minutter. Vend mini peberfrugterne og giv 5 minutter mere.
Server eventuelt med spaghetti vendt i pesto, drysset med parmesan og friske krydderurter