Farserede mini peberfrugter med oliven og feta

Farserede mini peberfrugter med oliven og feta

Farserede mini peberfrugter med oliven og feta

Farserede mini peberfrugter med oliven og feta

3 – 4 personer

Ingredienser:

1 pakke mini peberfrugter ca. 350 gram
300 gram oksefars
1 æggeblomme
10 stk. grønne oliven uden sten
75 gram feta ost
Peber og knuste chili flager

Lidt olie

Fremgangsmåde:

Hak løget fint og bland oksefarsen sammen med æggeblommen, peber og chili.

Hak de grønne oliven fint og rør dem i oksefarsen sammen med smuldret feta ost. Rør det hele godt sammen.

Skær toppen af mini peberfrugterne og rens dem indvendigt. Fordel farsen i peberfrugterne, pres den godt ned med en teske. Skulle der være fars tilbage så lav et par store oksefars deller, der kan tilberedes sammen med peberfrugterne i airfryeren.

Kom mini peberfrugterne i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden. Spray/pensl med olie.

Der startes fra kold airfryer med 180 grader i 7 minutter. Vend mini peberfrugterne og giv 5 minutter mere.

Server eventuelt med spaghetti vendt i pesto, drysset med parmesan og friske krydderurter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *