brunch stromboli

Brunch stromboli

Brunch stromboli

Brunch stromboli

4 -6 personer

Ingredienser:

1 færdig pizzadej
4 hash browns (optøet)
1 pakke bacon i skiver
200 gram revet cheddarost
1/2 pakke skinke i strimler
1/4 pakke pepperoni
5 æg
Salt og peber
Lidt olivenolie

Fremgangsmåde:

Skær bacon og hash browns ud i mindre stykker og læg i airfryer pande/springform eller beholder og start fra kold airfryer med 200 grader i 5 minutter. Rør rundt og giv 5 minutter mere.

Fordel revet cheddarost på pizzadejen og hold kanterne fri.

Læg herefter det stegte bacon, hash browns, skinke og pepperoni på.

Pisk æggene med salt og peber og kom i kold airfryer pande eller ovnfast beholder der passer i din airfryer beholder og giv 3 x 2 minutter ved 180 grader. Rør hvert 2. minut. Fordel æggene i mindre stykker og læg øverst på det andet fyld.

Rul strombolien på langs og buk enderne ind under. Fold strombolien som et U og læg den på din airfryer bagepande eller airfryer kurv med bagepapir. Skær 4 små snit øverst og pensl med lidt olie.

Start fra kold airfryer med 180 grader i 10 minutter. Vend strombolien og giv 5 minutter mere.

Anret på fad og udskæres i skiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *