Brunch brød med scrambled eggs
4 personer
Ingredienser:
4 flute
4 stykker hamberryg
Toppen af en grøn peber
3 æg
2 spsk madlavningsfløde
Revet cheddar ost (ca en håndfuld)
1 pakke bacon i skiver
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær en firkant i toppen af hvert flute og udhul dem herefter med fingrene.
Skær hamberrygskiverne midt over og læg to halve skiver i hvert flute.
Hak toppen af en grøn peber og fordel stykkerne i flutene.
Kom revet cheddar ost ovenpå.
Pisk æg sammen med fløde, salt og peber og fordel i flutene.
Vikl bacon omkring og fastgør de ender, der ikke ligger under flutene med tandstikker.
Sæt i kold AF kurv/pande og giv 10 minutter ved 180 grader.
Læg bagepapir henover og giv 4 minutter mere. Brug noget ovnfast til at holde bagepapiret nede. En dobbeltrack til AF er ideel