blomkåls steak

Blomkåls steak

blomkåls steak

Blomkåls steak

2 personer

Ingredienser:

1 blomkålshoved
Olie
Timian
Salt og peber

2 spsk panko rasp
2 spsk parmesan
Olie

Fremgangsmåde:

Del et blomkålshoved i midten og skær en skive på ca 2,5 cm fra hver halvdel.

Spray begge sider med lidt olie og krydr begge sider med salt, peber og timian.

Læg i kold AF kurv/grillpande og giv 7 minutter ved 185 grader. Vend dem og giv yderligere 4 minutter.

Bland panko rasp med 2 parmesan og en lille smule olivenolie.

Drys blandingen på dine blomkåls steak og giv 3 minutter mere eller indtil paneringen har taget farve

2 tanker om “Blomkåls steak”

  1. Hej Britt.
    Lavede blomkåls steak her til aften til min kone. Det gik fint – der blev spist op 😉
    Jeg brugte grill-panden, som jeg smurte, kom en kop vand i bunden, så det ikke skulle ose såfremt noget skulle dryppe ned. Måtte give den 3 min a 200° for at blandingen blev lidt brun.

    1. Hej Christian,

      Godt du fandt ud af at brune dem lidt mere. De smager så dejligt!

      Ved ikke om du brugte panko rasp, men ellers kan du med stor fordel bruge denne hjemmelavede rasp (opskriften ligger herinde). Den bruner meget lettere end almindelig rasp og smager også bedre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *