10 tanker om “Blødkogte æg”

      1. Det gik super fint, så smart at man kan varme rundstykker og æg på samme tid. Hvorfor skal ovnen forvarme til hårdkogte æg, når man ikke skal det til blødkogte æg?

        1. Hej,

          Airfryeren behøver ikke forvarme ved hårdkogte æg, så det får jeg lige rettet! Dejligt det gik fint med æggene, det er nemlig så nemt lige at kunne varme både æg og rundstykker samtidig.

          Mange hilsner,
          Britt

  1. Jeg har lige prøvet 2 æg i 10 minutter ved 160*. Og de blev hårdkogte.
    Der kan åbenbart være stor forskel både på Airfryeren og æggenes størrelse og antal. Næste gang forsøger jeg mig 7 minutter 🙂

    1. Der kan være forskel på størrelse af æg, friskheden, om de kommer direkte fra køleskab og airfryer model. Jeg plejer at gøre som der står i opskriften. Ingen forvarmning og direkte fra køleskabet og herefter 9 min ved 160 grader – Æg str. L

      Mange hilsner,
      Britt

      1. Har lige prøvet, mine bliver bedst med 8 min, men de har en tendens til at springe/revne i airfryeren. Skal der prikkes hul i dem ligesom når man koger et æg?

        1. Jeg er begyndt at prikke hul i mine, og nu sker det sjældent at de revner/springer.

          Godt du har fundet frem til den perfekte tid for dine æg.

          Mange hilsner,
          Britt

    1. Mine opskrifter skal betragtes som vejledende. Der kan være forskel på de forskellige maskiners ydeevne. Det kan også have betydning hvor store æggene er, friskheden og om de kommer direkte fra køleskab. Så man må gøre sig sine erfaringer ved at prøve sig frem, som du også har gjort. Så finder man hurtig ud af, hvor længe de skal have i ens egen maskine efter den størrelse æg man bruger.

      God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *