Asparges horn med hamburgerryg

Asparges horn med hamburgerryg

Asparges horn med hamburgerryg

6 styk

Ingredienser:

1 pakke færdig dej til pølsehorn
6 skiver hamburgerryg eller skinke
12 friske grønne asparges

1 pisket æg til pensling

Fremgangsmåde:

Skær den færdige dej ud i 6 trekanter.

Læg et stykke hamburgerryg på hver dej trekant i den bredeste ende.

Skyl og knæk den nederste del af stokken på aspargesene. Læg 2 asparges på langs ovenpå hamburgerryg skiverne.

Rul asparges hornene sammen og pensl med pisket æg.

Forvarm airfryeren til 180 grader.

Læg asparges hornene på bagepapir i airfryer kurven eller på airfryer bagepanden. Giv ca. 9 minutter indtil de er gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *