Butterdejs twisters med parmaskinke og purløgsdip

Butterdejs twisters med parmaskinke og purløgsdip

Butterdejs twisters med parmaskinke og purløgsdip

Til 8 butterdejs twisters

Ingredienser:

2 plader butterdej fra frost

1 spsk. rød pesto

2 skiver parmaskinke

1 sammenpisket æg til pensling

Purløgsdip:

1 dl. cremefraiche

1 dl. mayonnaise

½ bundt friskhakket purløg

Citronsaft

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur i ca. 20 minutter.

Pensl en af butterdejspladerne med pesto og læg herefter 2 skiver parmaskinke på, så de fylder hele butterdejspladen.

Læg herefter den anden butterdejsplade ovenpå. Skær herefter 8 strimler på den korte led af den sammenlagte butterdej.

Hiv lidt i hver strimmel og sno dem nogle gange. Tryk enderne fast med fingrene.

Læg alle butterdejs twisters i airfryer kurven og pensl dem med æg. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8-9 minutter, eller indtil de er flotte gyldne

Rør imens en dip af cremefraiche, mayonnaise og purløg. Smag dippen til med salt, peber og citronsaft.

Server butterdejs twisters straks sammen med purløgsdippen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *