Butterdejs twisters med parmaskinke og purløgsdip
Til 8 butterdejs twisters
Ingredienser:
2 plader butterdej fra frost
1 spsk. rød pesto
2 skiver parmaskinke
1 sammenpisket æg til pensling
Purløgsdip:
1 dl. cremefraiche
1 dl. mayonnaise
½ bundt friskhakket purløg
Citronsaft
Salt og peber
–
Fremgangsmåde:
Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur i ca. 20 minutter.
Pensl en af butterdejspladerne med pesto og læg herefter 2 skiver parmaskinke på, så de fylder hele butterdejspladen.
Læg herefter den anden butterdejsplade ovenpå. Skær herefter 8 strimler på den korte led af den sammenlagte butterdej.
Hiv lidt i hver strimmel og sno dem nogle gange. Tryk enderne fast med fingrene.
Læg alle butterdejs twisters i airfryer kurven og pensl dem med æg. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8-9 minutter, eller indtil de er flotte gyldne
Rør imens en dip af cremefraiche, mayonnaise og purløg. Smag dippen til med salt, peber og citronsaft.
Server butterdejs twisters straks sammen med purløgsdippen