Bacon sandwich med spejlæg, tomat og avokado

Bacon sandwich med spejlæg, tomat og avokado

Bacon sandwich med spejlæg, tomat og avokado

Til 2 – 4 personer (aftensmad – frokost/brunch)

Ingredienser:

300 gram røget bacon i tykke skiver

6 skiver godt stort sandwichbrød

4 æg

Fedtstof på spray (smør eller olie)

½ stor avokado

1 stor tomat i skiver

4 blade hjertesalat

4 spsk. mayonnaise

Purløg

Tilbehør: en beholder der kan være i airfryer kurven, en madring eller glas/skål på ca. 8 cm i diameteren og evt. træspyd til at holde sandwichene sammen

Fremgangsmåde:

Læg og fordel baconskiverne i bunden af airfryer beholderen og sæt den tomme airfryer kurv i maskinen igen. Indstil airfryeren på 180 grader og giv ca. 14 minutter. Tiden afhænger af baconskivernes tykkelse. Læg baconskiverne til side på et stykke fedtsugende papir. Tør airfryerens bund af for overskydende fedt.

Skær imens tomaten og avokadoen i skiver.

Udstik hul i 2 af sandwichbrødene med en madring på ca. 8 cm i diameteren. Læg de 2 sandwichbrød i en beholder og udklæk et æg i hvert hul. Udklæk herefter 2 æg på den resterende plads i beholderen. Spray brødene med lidt fedtstof. Indstil airfryeren på 170 grader og giv dem 7 minutter. Tag beholderen ud og stil den til side.

Læg de sidste 4 sandwichbrød i airfryer kurven og spray dem med lidt fedtstof. Indstil airfryeren på 170 grader og giv dem 3 minutter.

Hver sandwich samles således: smør et stykke sandwichbrød med mayonnaise, læg et blad hjertesalat, lidt avokado, tomat og bacon på. Læg herefter brødet med spejlæg i midten ovenpå. Læg igen hjertesalat, avokado, tomat, bacon og top med et spejlæg. Til sidst lægges et sandwichbrød smurt med mayonnaise på undersiden.

Server sandwichene med et godt drys purløg og skær dem igennem til 4 trekanter. Sæt evt. træspyd i for bedre hold

Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *