Bruschetta med ricotta creme og bagte tomater

Bruschetta med ricotta creme og bagte tomater

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Bruschetta med ricotta creme og bagte tomater

Til 4 styk bruschetta

Ingredienser:

4 skiver godt brød

God olivenolie

250 gram cocktailtomater, evt. på stilk

Olivenolie

Salt

1 dl. ricotta

1 håndfuld frisk basilikum

1 tsk. god olivenolie

Salt og peber

Evt. hvidløg

Fremgangsmåde:

Læg tomaterne i airfryer kurven evt. med stilken på. Jeg lod stilken sidde på de tomater, der stadig hang ved, da jeg synes at det ser rigtig flot ud til anretningen. Spray med olivenolie og drys dem med lidt fint salt. Indstil airfryeren på 160 grader og giv dem 12 minutter.

Hak den friske basilikum og bland dem i ricottaen sammen med olivenolie, salt, peber og evt. et fed hvidløg. Gem lidt basilikum til pynt.

Skær 4 skiver brød og pensl dem med olie på den ene side.

Læg brødene i airfryer kurven med den penslede side opad, og indstil airfryeren på 180 grader. Giv dem 5 minutter.

Smør hver bruschetta med ricotta cremen og læg de bagte tomater på. Pynt dem med lidt frisk basilikum og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *