Hurtige pølsehorn
6 – 8 pølsehorn
1 rulle pølsehornsdej til 6 eller 8 pølsehorn
Evt. ketchup
6 – 8 brunchpølser (eller f.eks. wienerpølser, frankfurtere eller røde pølser skåret til i størrelsen)
Sammenpisket æg til pensling
Sesamfrø
–
Rul dejen ud, og skær den igennem ved de perforerede linjer med en kniv eller et pizzahjul.
Smør lidt ketchup på det bredeste sted på dejstykkerne, hvis du vil have ketchup i pølsehornene.
Læg en pølse på det bredeste sted på hvert dejstykke, og rul dem sammen til pølsehorn.
Pensl pølsehornene med æg, og drys med lidt sesam.
Læg pølsehornene i airfryeren med samlingen nedad, og giv dem 12 minutter ved 170 grader.
Reklame for Salling Group, da vi i fælleskab har udviklet airfryer og tilbehør.
Jeg er rigtig stolt og glad for min serie, Britt Andersen, som jeg har testet og kan stå inde for. Kvaliteten er i top og du kan købe min airfryere og tilbehørsserie her: Britt Andersen | Køb Britt Andersen airfryer og tilbehør på Bilka.dk