Brunch omelet med pølser og bacon

Brunch omelet med pølser og bacon

Brunch omelet med pølser og bacon

2 – 4 personer (afhænger af om der bliver serveret brød/tilbehør til)

1 pakke bacon i skiver

8 brunch pølser

 6 – 8 tomater cocktailtomater (evt. på stilk)

6 æg

Salt og peber

Purløg

Fedtstof til smøring af form

Desuden

Ovnfast form på ca. Ø 23 cm x 3 cm (reklamelink Britt Andersen airfryer bageform – sort | Køb på Bilka.dk!)

Læg baconskiverne i din airfryer og indstil den på 200 grader. Giv baconskiverne ca. 5 minutter og læg pølserne i sammen med. Giv det hele ca. 3 – 4 minutter mere. Tag baconskiverne ud og læg det til side på et stykke køkkenrulle.

Smør/spray formen med fedtstof og læg pølserne i formen.

Pisk æg med salt og peber og hæld æggemassen over pølserne. Læg tomaterne ovenpå.

Sæt formen i airfryeren og indstil den på 165 grader og giv omeletten ca. 15 – 18 minutter, eller indtil den er let gylden og gennembagt.

Server omeletten med hakket purløg og stegt bacon på toppen.

Reklame for Salling Group, da vi i fælleskab har udviklet airfryer og tilbehør.

Jeg er rigtig stolt og glad for min serie, Britt Andersen, som jeg har testet og kan stå inde for. Kvaliteten er i top og du kan købe min airfryere og tilbehørsserie her: Britt Andersen | Køb Britt Andersen airfryer og tilbehør på Bilka.dk