Rabarber crumble

Rabarber crumble

Rabarber crumble

4 personer

250 g rabarber

50 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

50 g finvalset havregryn

50 g hvedemel

60 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

50 g kold smør

Fedtstof til smøring af form

Cremefraiche eller vaniljeis

Desuden

1 lav ovnfast form, ca. 20 cm. i diameter

Skær rabarberne ud i små tern og bland dem med sukker og vaniljesukker. Lad dem trække i sukkerblandingen i ca. 30 minutter. Vend det hele rundt nogle gange undervejs.

Smør formen med fedtstof og læg rabarberternene i.

Bland havregryn, mel, sukker og vaniljesukker sammen. Smuldr smørret godt rundt i blandingen. Fordel crumblen hen over rabarberne.

Sæt formen i airfryeren og indstil den på 160 grader. Giv crumblen ca. 30 minutter, eller indtil den er gylden.

Serveres lun med cremefraiche eller vaniljeis til.